Úvod Novinky Tipy z programu
Program na celý týždeň: RTVS prinesie MS v hokeji a ďalší bohatý program
Program na celý týždeň: RTVS prinesie MS v hokeji a ďalší bohatý program

Program na celý týždeň: RTVS prinesie MS v hokeji a ďalší bohatý program

Aj v rozhlasovom vysielaní RTVS to tento týždeň bude žiť hokejom.

Týždeň odštartujeme rodinnou komediálnou drámou Moje leto v Provence, ktorú o 20:30 hod. odvysiela Jednotka. Dvojka už tradične ponúkne súťaž Lov slov, po ktorej bude nasledovať dokumentárny film Slnečné búrky – neznáme nebezpečenstvo.

Utorkový večer na Jednotke sa ponesie v znamení napätia a zločinu. Od 20:30 hod. môžete sledovať seriál Oktopus v dvoch častiach za sebou. O 22:35 hod. Jednotka odvysiela ďalšiu časť seriálu Miesto zločinu Ostrava. Na Dvojke môžete od 20:10 hod. sledovať historický seriál Vodcovia ríše a oživené archívy, po ktorom bude nasledovať film Diablovo priznanie, príbeh procesu s nacistickým vojnovým zločincom Adolfom Eichmannom. Od 22:05 hod. môžete sledovať reláciu Večera s Havranom.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Jednotka v stredu o 22:30 hod. ponúkne detektívny film Vraždy v Marie-Galante, nasledovať bude film Plán A, dráma o pláne pomsty za holokaust, inšpirovaná skutočným príbehom. Dvojka odvysiela film Anjel z Humenného, životný príbeh Edity Grosmanovej, ktorá prežila holokaust. Od 20:40 hod. môžete na Dvojke sledovať dokumentárny film o osudoch detí, ktorým 2. svetová vojna vzala rodičov.

Štvrtkový večer na Jednotke už tradične odštartuje v spoločnosti hudobno-zábavnej relácii Hit roka s populárnymi glosátormi a hosťami. O 21:40 hod. si nenechajte ujsť prvú epizódu zábavnej šou Citrónshow s Richardom Lintnerom a Jankou Slačkovou. Dvojka o 20:40 hod. odvysiela dokumentárny film Skorzeny, najnebezpečnejší muž Európy o jednom z najznámejších nacistov a jeho aktivitách v povojnovom období.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 22:00 hod. môžete sledovať Citrónshow. Diváci Dvojky môžu sledovať reláciu Família, po ktorej bude nasledovať pokračovanie seriálu Katarína Veľká III.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť pozrieme na zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Nasledovať bude Citrónshow a Hit roka. NaDvojke môžete od 20:40 hod. sledovať film Boxer a smrť.

V nedeľu večer si Jednotka pri príležitosti 90. výročia narodenia Štefana Kvietika pripravila slovenskú historickú drámu Skrytý prameň. Dvojka odvysiela dokumentárny film Posledné kroky o poslednom lete NASA na Mesiac. Celý TV program nájdete na tomto odkaze.

Majstrovstvá sveta v hokeji a ďalšie tipy z rozhlasu

RTVS ponúkne divákom naživo zápasy slovenskej reprezentácie v rozhlasovom vysielaní Rádia Slovensko. Šampionát sa uskutoční v českých mestách Praha (skupina A) a Ostrava (skupina B), z ktorých všetky výstupy budú zabezpečovať komentátori Matúš Čunderlík, Adam Bohuš a redaktor Martin Balážik. :Šport ponúkne divákom počas dní zápasov slovenskej reprezentácie živé predzápasové štúdiá pred začiatkom zápasov.

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Na zaujímavých hostí sa môžete tešiť aj večer v relácii Nočná pyramída. Svoje vedomosti si budete môcť overiť vďaka vedomostnej relácii Čo ja viem.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré prináša Rádio Regina. Celý rozhlasový program všetkých staníc RTVS nájdete na tomto odkaze.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia